Πολύχρονη Εμπειρία.

> Μας γνωρίσατε το 1993.Μας εμπιστεύεστε ως σήμερα.

>Επεκτείναμε τις εγκαταστάσεις μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

>Δημιουργήσαμε νέες υποδομές για την βέλτιστη κάλυψη των ασφαλιστικών σας αναγκών.

> Διατηρήσαμε στο ακέραιο τη σοβαρότητα και τη συνέπεια μας.

Η εξυπηρέτηση σας είναι δική μας χαρά. 

 

Εγγύηση
Χαμηλότερης
Τιμής

Ένας
INSURANCE EXPERT πάντα δίπλα σου

Ταχύτητα Εξυπηρέτησης

 

Άμεση και Επιμελής Διεκπεραίωση της Ζημιάς σου!

 

Παροχή Νομικών Συμβουλών

Στις ασφάλειες Θεοχάρη οραματιζόμαστε έναν κόσμο, όπου θα απολαμβάνουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και χαρά την καθημερινή μας ζωή.


 

Ευχή μας είναι ένας κόσμος χωρίς ατυχήματα, με περισσότερη ασφάλεια και ετοιμότητα στο αναπάντεχο. Εσείς είστε η έμπνευση μας και για εσάς προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι όλο και περισσότερο. Εμπιστευτείτε την Εταιρεία μας, και χωρίς αμφιβολία θα βρείτε τους δικούς σας ανθρώπους, για να σας απαλλάξουν από περιττές ευθύνες και άγχος.

Είμαστε δίπλα στον ασφαλισμένο με συνέπεια, φροντίδα, αγάπη και εξυπηρέτηση, ώστε να νιώθει ασφαλής, για όλη την διάρκεια της ασφάλισης του.

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
ΕΤΑΙΡΙΕΣ
0
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
0 +
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ
ΠΕΛΑΤΕΣ
0 +

Σταθερή Συνεργασία

Εχουμε χτίσει μία πολύ δυνατή και σταθερή συνεργασία με τον κ. Δημήτριο Φαραντούρη, με πολυετή ύπαρξη στον ασφαλιστικό χώρο, έχοντας ένα απ τα μεγαλύτερα δίκτυα Insurance and financial advisors που υπάρχουν στην αγορά

Μέσα λοιπόν στα πλαίσια της ανάπτυξης και ακολουθώντας την εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς, δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα μας, ώστε να εξυπηρετούνται οι πελάτες που επιθυμούν ασφάλιση και εξυπηρέτηση με αυτό τον τρόπο.Έχουμε στην διάθεση σας τα καλύτερα πακέτα της αγοράς, δημιουργώντας μία πλατφόρμα γρήγορη, έξυπνη και αξιόπιστη.

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην αγορά θα σας εξασφαλίσει τις πιο δελεαστικές προτάσεις ασφάλισης υψηλής ποιότητας με γνώμονα το δικό σας συμφέρον και πάντα βέβαια στις καλύτερες τιμές.