ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ:
ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ;

Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά, οι ανάγκες οι οποίες χρειάζεται να αντιμετωπιστούν σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής. Η προτεραιότητα εξαρτάται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε οικογένειας
Προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες

Τρέχοντα έξοδα
Κάλυψη τελευταίων εξόδων
Αποπληρωμή στεγαστικών δανείων
Πληρωμή πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων
Πληρωμή φόρων κληρονομιάς
Χρηματοδότηση μελλοντικών σπουδών για τα παιδιά

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ;

1. Επιλέξτε μια ασφαλιστική εταιρεία φερέγγυα και αξιόπιστη, με ισχυρό οικονομικό υπόβαθρο.
2. Υπολογίστε σωστά το ποσό για το οποίο θα ασφαλιστείτε, ώστε να εξασφαλιστούν οι άνθρωποί σας. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας βοηθήσει καθοριστικά στον σωστό υπολογισμό.
3. Επιλέξτε την κατηγορία προγράμματος ασφάλισης ζωής που πραγματικά ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ: ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Ισόβιος Ασφάλεια Ζωής καταβάλλει το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, όταν συμβεί η απώλεια ζωής. Η κάλυψη παρέχεται για όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου.

Η Απλή Ασφάλεια Ζωής καταβάλλει το εφάπαξ ποσό εάν συμβεί η απώλεια ζωής μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. Η κάλυψη παρέχεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. από 1 έως 30 έτη.

Η Ασφάλεια Ζωής Μειούμενου Κεφαλαίου καταβάλλει το εφάπαξ ποσό, το οποίο μειώνεται κάθε χρόνο, καθώς σκοπός του είναι η αποπληρωμή των δανείων ή κάλυψη μειούμενων αναγκών στο μέλλον.
4 Σημαντικά Ερωτήματα :

 

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ:

1. Υπάρχουν αγαπημένοι σας άνθρωποι, οι οποίοι εξαρτώνται οικονομικά αποκλειστικά από εσάς;
2. Έχετε ήδη δημιουργήσει ένα κεφάλαιο, έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να μπορούν να εξυπηρετηθούν τυχόν ανελαστικές υποχρεώσεις σας, π.χ. δάνεια;
3. Έχετε ήδη εξασφαλίσει τις σπουδές και το μέλλον των παιδιών σας;
4. Εκτιμάτε ότι στο μέλλον τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα και ότι η κατάσταση της υγείας σας θα σας επιτρέπει να αποκτήσετε τότε ασφάλεια ζωής;

Εγγύηση
Χαμηλότερης
Τιμής

Ένας
INSURANCE EXPERT πάντα δίπλα σου

Ταχύτητα Εξυπηρέτησης

 

Άμεση και Επιμελής Διεκπεραίωση της Ζημιάς σου!

 

Παροχή Νομικών Συμβουλών

Για αυτό η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην αγορά θα σας εξασφαλίσει τις πιο δελεαστικές προτάσεις ασφάλισης υψηλής ποιότητας με γνώμονα το δικό σας συμφέρον και πάντα βέβαια στις καλύτερες τιμές.