ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!

Το σπίτι σας στεγάζει την οικογένειά σας, τα όνειρά σας, τις αναμνήσεις σας. Έχετε επενδύσει σε αυτό και όχι μόνο οικονομικά. Για εσάς η έννοια “σπίτι” έχει ιδιαίτερη σημασία, που δεν περικλείεται μέσα σε τοίχους.

Τα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας σας προσφέρουν πρωτοποριακές καλύψεις που εξασφαλίζουν ολόκληρο το “σπιτικό” σας. Σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ενώ ταυτόχρονα έχουν ιδιαίτερα οικονομικά ασφάλιστρα, που είναι προσιτά για όλους

Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΙΤΗ!

Εκτός από πρωτοποριακές καλύψεις, τα προγράμματα έχουν και πρωτοποριακό τρόπο τιμολόγησης. Οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα προσγειωμένες και προσιτές για όλους. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε εσείς το ύψος του απαλλασσόμενου ποσού, δηλαδή του ποσού της ζημιάς που πληρώνετε οι ίδιοι και να μειώσετε με αυτόν τον τρόπο τα ασφάλιστρά σας. Ακόμα μπορείτε να εξασφαλίσετε 5% έκπτωση, πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.

 

Απαλλαγή VIP Καμία δική σας συμμετοχή σε περίπτωση ζημιάς


Απαλλαγή 1.000 1.000€ δική σας συμμετοχή για κάθε ζημιά


Απαλλαγή 5.000 5.000€ δική σας συμμετοχή για κάθε ζημιά.


Απαλλαγή σεισμού 2% ή 4% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου


Εγγύηση
Χαμηλότερης
Τιμής

Ένας
INSURANCE EXPERT πάντα δίπλα σου

Ταχύτητα Εξυπηρέτησης

 

Άμεση και Επιμελής Διεκπεραίωση της Ζημιάς σου!

 

Παροχή Νομικών Συμβουλών

Για αυτό η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην αγορά θα σας εξασφαλίσει τις πιο δελεαστικές προτάσεις ασφάλισης υψηλής ποιότητας με γνώμονα το δικό σας συμφέρον και πάντα βέβαια στις καλύτερες τιμές.